A legjobb kaszinó nincs letét játékok ingyen játszani

  1. Legjobb Oldalak Bónusz Szerencsejáték Szabalyok: Ön is megtalálja ingyenes blackjack játékok és élő kereskedő játékok között Elérhető ezek a márkák, és szép üdvözlő bónuszok és ösztönzők az új játékosok.
  2. Ingyenes Kaszinó Nyerőgép Letöltés Nélkül 2023 - Összesen húsz asztal van.
  3. Hogyan Lehet Mindig Nyerni A Kaszinó Bónusz Rulettben 2023: Nyilvánvaló, hogy különböző változókat kell figyelembe venni, amikor kiválasztják, hol játszanak, például az ügyfél adminisztrációját és a gyors visszavonásokat, de a kaszinó középpontjában az a termék áll, amely működteti.

Online kaszinó játszik 2023

Blackjack Lapok Értéke
A tét változik, így választhat egy szobát, ahol a vakok olyan alacsonyak, mint néhány cent, vagy választhat olyan high-roller asztalokat, amelyek limit nélküli tétjei meghaladhatják a néhány száz dollárt vagy annál többet.
Hogyan Szerezz Gyorsan Pénzt Casino
Igényeljen 200 pörgetést a következő befizetésével, majd dobja őket a becsípett turistára, a Fruit Zen-re vagy a Boomanji-ra.
Az ingyenes játékok véget érnek, ha már nincs több ingyenes játék, vagy ha a maximális kifizetést elérik.

Játsszon ingyenes legjobb nyerőgépeket előleg nélkül

A Legjobb Pörgetések A Nyerőgépeken
A meglévő vásárlói bónuszok igényléséhez egyedi VStarBet promóciós kódot kell használnia.
Élő Spins Trükkök
Ennek kell lennie a játékunk alapanyagának, amely ezen megy keresztül.
Ingyenes Modern Kaszinó Nincs Letét Gépek

Kerkaszentkirály

Üdvözöljük Kerkaszentkirály község hivatalos oldalán!

Kerkaszentkirály belterületi csapadékvíz elvezetése-TOP-2.1.3-16-ZA1

2021/09/08

Kerkaszentkirály KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

Sajtóközlemény

TOP-2.1.3-16-ZA1

KERKASZENTKIRÁLY BELTERÜLETI CSAPADÉKVÍZ ELVEZETÉSE

Kerkaszentkirály Község Önkormányzata a Nemzetgazdasági Minisztérium Regionális Fejlesztési Operatív Programok Irányító Hatósága által a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretén belül kiírt, „Települési környezetvédelmi infrastruktúra fejlesztése” tárgyú felhívásra benyújtott TOP-2.1.3-16-ZA1-2021-00049 kódszámú pályázattal 76 592 898,- Ft 100%-os támogatásban részesült a település belterületi csapadékvíz elvezetés korszerűsítésére.

A jelen projekt megvalósításának fő célja a település lakott részének egyik befogadójaként működő Fő utca (213/1 hrsz) csapadékvíz elvezető rendszerének kiépítése, valamint a levezető árokrendszer tisztítása a belterületi vízügyi problémák megoldása érdekében. Ezeken felül cél még a település külterületről a belterületre lefolyó csapadékvizek és a belterületen lefolyó csapadékvíz elvezetése a befogadó Kerkapatakba, valamint a Kerkaszentkirályi bányatóba. A megvalósulás eredményeképpen a nagyobb csapadékok során előforduló gazdasági káresemények jelentősen csökkenthetőek. A projekt során az Önkormányzat olyan árvízvédelmi és vízkárelhárítási célokat egyaránt szolgáló beruházást kíván megvalósítani, amely a települést övező domboldalakról beérkező vizekkel szemben a település belterületét védettebbé teszi, ezáltal nagyobb biztonságot garantál az érintett területen lakóknak. Figyelembe véve az elmúlt évek csapadékos időjárása által a belterületen okozott károkat, a beruházás nem csak a polgárok biztonságát, hanem az önkormányzati tulajdon jobb védelmét is szolgálná a csapadék okozta károkkal szemben.

A projekt tartalmazza:

Önállóan támogatható tevékenységek

Belterület védelmét szolgáló vízelvezető-hálózat fejlesztése, rekonstrukciója a csapadékvíz-gazdálkodás céljainak figyelembe vételével. Belterület védelmét szolgáló vízkár elhárítási és vízvisszatartási célú tározók fejlesztése, rekonstrukciója.

Önállóan nem támogatható, kötelezően megvalósítandó tevékenységek:

Kötelező tájékoztatás és nyilvánosság.

Az infrastrukturális beavatkozásokat kiegészítő szemléletformáló, tájékoztató akció. A projektnek nincs klíma kockázata.

A projekt valamennyi környezeti, esélyegyenlőségi jogszabálynak megfelel, és az energiafelhasználásra, a projekt környezetének ökológiai állapotára, a vizek állapotára és a klímaváltozásra hatása nincs.

A projekt tervezett befejezése: 2023. 09. 30.

Kapcsolattartó: Pál Zoltán polgármester

Cím:  8874 Kerkaszentkirály, Petőfi út 2/A

Telefon: 06/30/914-9377